Eevan Erätaitokoulu

Kesäksi jotain uutta, kivaa tekemistä?

Kiinnostaisiko luontoretkeily, mutta ei ole ollut aikaa tai intoa lähteä mukaan sitouttavaan pitempiaikaiseen luontoharrasteeseen.

Eevan Erätaitokoulu tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutustumaan luontoharrastukseen muutaman tunnin lyhytkurssilla.

Kesällä 2021 kesä-heinä-elokuussa 2 x 3 tunnin retkeilykurssi 10-12-vuotiaille: opettelemme varustetietoa, jokamiestaitoja, suunnistusta, puukon käyttöä, tulentekoa sekä ensiapua.

Tiistai+torstai klo 11-14.

🙂 Kesäkuu 15. ja 17. 🙂 Heinäkuu 13. ja 15. 🙂 Elokuu 3. ja 5. 🙂

Lähtöpaikalla tutkitaan karttaa ja harjoitellaan reitinvalintaa sekä kompassilla suunnan ottamista nuotiopaikalle. Matkan varrella tutkailemme kangasmetsän kasvillisuutta sekä Hiittenharjun jääkauden muokkaamaa pinnanmuotoa. Nuotiopaikalle päästyä harjoitellaan tulentekoa. Retkieväät lämmitetään joko nuotiolla tai retkikeittimillä, joiden toimintaperiaatteita opetellaan samalla.

Osallistujien palautetta kursseista; hauskaa uuden oppimista yhdessä ja rentoa eräjormailua luonnossa 🙂

Eevan Erätaitokoulu toteutuu Harjavallan Hiittenharjun maastoissa. Lähtopaikka on tanssihalli V2:n takana oleva P-paikka (Liikuntatie 4). Osallistujalla tulee olla säätilan mukainen vaatetus ja jalkineet. Kävelyä tulee yhteensä n. 5 km metsämaastossa. Reppuun tulee pakata mukaan juomavettä (n.litra), istuinalunen, puukko ja kompassi. (Kompassin ja puukon saa tarvittaessa oppaalta lainaksi.) Oma tapaturmavakuutus on suositeltava (oppaalla on vastuuvakuutus).

Hinta: 60€ (sis.alv) /hlö. Sitova ilmoittautuminen ja maksu kolme päivää ennen.

Hinta sisältää: asiantuntevan ohjauksen, tarvittavan kartan, hyvät eväät

Ilmoittaudu mukaan: eevahk(at)gmail.com TAI 0400865639

HUOM. Yhteen ryhmään voidaan ottaa max. 10 eräkoululaista.

HUOM2. Alueella ei ole wc:tä käytettävissä.